Life is change

Life is change

Livet är förändring

Förändring är många gånger ofrånkomligt och i de allra flesta fall leder den till utveckling. Men den kräver ett öppet sinne, flexibilitet och mod.

Jag har tagit på mig uppgiften att utforska förändringar stora som små. De som försigår på företag såväl som i mitt liv och i liven omkring mig.

R.I.P. Steve Jobs

TänkvärtPosted by Britta Bylander Thu, October 06, 2011 16:04:35

Måste erkänna att jag blev förvånandsvärt sorgsen när jag såg att Steve Jobs dog i natt. Nej, jag kände honom inte och jag har heller inte tänkt så mycket på honom tidigare då han levde. Trots det känns det väldigt tomt idag när han inte finns längre.

Kanske är det så att en del människor fyller ut vårt kollektiva omedevetna och medvetna mer än andra. Steve Jobs måste definitivt ha gjort det. Han var med och ändrade världens gång.

Steve Jobs var bara 56 år när han dog. Det bidrar nog till känslan av förlust - många tänker kanske som jag - det hade säkert kommit fler innovationer om han fått fortsätta. Lustigt nog började mitt första inlägg på den här bloggen med att referera just till när Macen lanserades. Det sammanföll med att jag klev ut i arbetslivet på riktigt. Då hade Steve Jobs redan byggt datorer i över 10 år. Så visst, han hann göra mycket under den tid som var. Det är kanske det vi ska tänka på idag - allt det som han hann åstadkomma under dessa år. För oss - hans samtid.

  • Comments(0)//lifeischange.bylander-co.se/#post9